Auto / Motor Fotografie

Er wordt vlug al eens een foto getrokken met een smartphone, maar de waarde van een mooie reeks professionele foto’s betekent zo veel meer.

Geïnspireerd door de jarenlange ervaring in het automilieu is Glince vooral gekend van het uitwerken van mooie fotoreportages van unieke wagens. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je droomwagen te laten vastleggen in een fotoreeks, op een locatie naar keuze. De foto’s worden door ons bewerkt en digitaal afgeleverd. Er kan altijd de optie genomen worden om een afgeleverd fotoboek, fotobehang, … aan te schaffen ook.

Productfotografie

Dit is een tak van fotografie die zich bezighoudt met het vastleggen van producten ten behoeve van een brochure, catalogus, internetwinkel of een andere vorm van promotie.Het gaat er bij productfotografie om een artikel zodanig te fotograferen dat het voor een klant in een oogopslag duidelijk is hoe het artikel er uitziet. Daarbij moet het ook zo aantrekkelijk mogelijk in beeld worden gebracht, en Glince kan je daarbij helpen

Huis-Bedrijf-Tuinfotografie

Eén raak beeld vertelt meer over uw bedrijf dan duizend woorden. Glince zorgt voor de perfecte beelden ter opfleuring van uw website, brochure, …, waardoor je organisatie al meteen een professionelere uitstraling krijgt.

Glince zorgt ook voor volledige huisreportages, perfect geschikt voor immo-kantoren. Lichte en verruimende kiekjes zijn zoveel mooier dan enkele smartphonefoto’s, en zorgen meestal voor een snellere verkoop.

Ook voor persoonlijk gebruik nemen wij graag foto’s van je gezellige thuis en tuin. Contacteer ons voor een offerte op maat!

 

BACK