DETAILING

Als je wagen in de verkoop gaat, dient eventuele belettering verwijderd te worden.
Zelf verwijderen lijkt soms simpel, tot je eraan begint. Deze C3 werd door ons onder handen genomen. Wij verwijderden alles hier perfect en zonder beschadigingen of relecties.

DETAILING

Je krijgt niet alle dagen een telefoontje om een Ferrari 328 GTB onder handen te nemen. De mogelijkheid om de rondingen en het lijnenspel terug te mogen blootleggen, en van deze ruwe parel een glinsterende diamant te maken namen wij maar al te graag aan!

GRAPHIC DESIGN

Garage De Clercq uit Erondegem is al meer dan 30 jaar één van dé BMW specialisten uit onze Belgenland. Glince nam de verantwoordelijkheid om een logo te ontwerpen die aan enkele basispijlers voldeed zoals oa. tijdloosheid en herkenbaarheid.

PHOTOSHOOT

Sven  contacteerde ons voor een fotoshoot van zijn wagen te doen. Het meetingseizoen van 2015 was afgelopen, en voor hij aan de zoektocht voor nieuwe wielen begon, had hij graag van deze setup een aandenken gehad.

PHOTOSHOOT

Gert-Jan is een echte autofreak. Naast zijn limited edition Twingo Sport heeft hij deze prachtige Corsa OPC in de garage. Ook heeft hij last van het tuningvirus, wat resulteert in dit prachtig eindproduct.

DETAILING

De E30 M3 is en blijft een icoon. Wat waren wij verheugd om deze parel onder handen te mogen nemen. Het lijnenspel, de historiek, …Het maakt het werken aan auto’s toch allemaal nog mooier. Kijk hoe we hiermee te werk gingen…

DETAILING

Sommige mensen werken lange dagen, en dan is de wagen op de gewone manier wassen een utopie. Een carwashje af en toe is dan de enige optie. Helaas is het niet de beste optie en laat het sporen. Gelukkig was er Glince om de krasjes te verwijderen van deze Porsche Cayenne Turbo.

GRAPHIC DESIGN

Tim sprak ons aan voor een ontwerp van zijn fotografie-logo.
Het oude was gedateerd, en hij wou dat Glince eens met iets totaal nieuws op de proppen kwam. Richtlijnen of ideeën waren er niet echt, dus kregen we carte-blanche..

DETAILING

Af en toe krijgen wij de vraag of wij ook motoren oppoetsen. Tuurlijk! Wij waren dan ook blij om deze Yamaha van kop to teen in zijn glorie te herstellen. Vooral het polijstwerk aan de aluminium en chrome onderdelen bezorgde ons veel werk, maar gaf het verwachte resultaat..

GRAPHIC DESIGN

Onze goede vriend en fotograaf Kim nam met Glince contact op om zijn fotografie-logo nieuw leven in te blazen.
Een nieuw fototoestel gaf een nieuwe manier van foto’s nemen, een nieuwe uitstraling, en dus ook een nieuw logo!

PHOTOSHOOT

Glenn is een autofreak, en lid van de club TWA. Na een paar meetingseizoenen in dezelfde setup wou hij zijn Bora eens verwennen met een totaal nieuw jasje. De eerste dag buiten in de nieuwe muntgroene wrap, en Glince was erbij…

GRAPHIC DESIGN

EF Tech is al jaren een gekende specialist in electriteitswerken en andere technieken. Hij wou een logo die het publiek onmiddellijk de link deed leggen naar zijn beroep. Wij namen deze opdracht maar al te graag aan.

GRAPHIC DESIGN

Sam & Annelies stapte onlangs in het huwelijksbootje, een echte huwelijksuitnodiging op maat, da’s wat ze wilden. Wij gaven oor aan hun eisen, en leverden de save-the-date reminder, alsook de uiteindelijke uitnodiging af.

GRAPHIC DESIGN

Een transportbedrijf heeft een logo nodig die herkenbaar is, gemakkelijk te lezen, te onthouden,… Dat hadden wij goed begrepen en werkten voor dit bedrijf uit Sint-Niklaas dit logo uit.

DETAILING

Deze klant vond ook dat het terug tijd was om dagelijks van deze wagen te genieten, en gaf ons de opdracht om zijn Porsche 944 terug in zijn glorie te herstellen, na een aantal jaar in de garage…

DETAILING

Deze Jeep Wrangler Unlimited was door de verkoper opgepoetst voor verkoop, maar vooraleer de koper hem in gebruik nam, zag Glince duidelijk nog wat ruimte voor verbetering. De klant moest het gevoel hebben dat hij met en in een wagen reed, die net van de band was gerold.

DETAILING

Deze auto had schade na een klein ongeval. Omdat het verschil tussen versgelakte onderdelen en de bestaande te groot zou zijn, namen wij de wagen compleet onder handen…

PHOTOSHOOT

Voor één van de flyers van carproducts.be deed Glince een fotoshoot van deze prachtige E92 M3. De nadruk lag vooral op de details van exterieur en interieur.Wij probeerden om de puurheid uit het lijnenspel vast te leggen.

PHOTOSHOOT

Elke Evo die er al is geproduceerd geweest, is en blijft een beest. Glenn was in de wolken toen hij zijn Evo X op de oprit haalde maar kon het al snel niet laten enkele updates te bestellen. Ziehier het resultaat…

GRAPHIC DESIGN

De mensen van carproducts.be contacteerden ons om een logo te ontwerpen voor hun nieuw concept: VAGplus.be is er voor al je accessoires van de VAG-groep, alsook voor het electronisch bijsturen van je auto software.

GRAPHIC DESIGN

Wheels4Animails, een groep autoliefhebbers die zich inzetten voor het welzijn van dieren, contacteerde ons voor het maken van een affiche voor hun evenement. Ook de fotoshoot hiervoor werd door ons gedaan.

PHOTOSHOOT

Frederik nam met ons contact op om zijn trouwe vierwieler te laten vereeuwigen op foto. Maandenlang had hij gewacht op zijn nieuwe wielen, en dat moest gevierd worden.

GRAPHIC DESIGN

Een transportbedrijf heeft een logo nodig die herkenbaar is, gemakkelijk te lezen, te onthouden,… Dat hadden wij goed begrepen en werkten voor dit bedrijf uit Sint-Niklaas dit logo uit.

BACK