Mensen besteden fortuinen aan een nieuwe auto en het is dan ook vanzelfsprekend dat hij wordt onderhouden op een correcte manier. Een gewone wasbeurt nu en dan is echter niet voldoende om je wagen te beschermen en je glans te bewaren.

Zure regen, strooizout, hars, straatvuil, car-wash,… allemaal laten ze hun sporen na op en in onze favoriete vierwieler.

Detailing is het zorgvuldig schoonmaken, polieren en waxen van een auto, met de juiste kennis en de juiste producten. Er bestaan verschillende behandelingen voor de carrosserie, het interieur, de velgen, het motorcompartiment, … dit allemaal in stappen en prijsklasses.

Wat doen we?

Bij Glince doen we zowel lakverzegeling van nieuwe auto’s, alsook wagens die al een jaartje ouder zijn. Wij herstellen envoeden de lak, alsook het verwijderen van lichte krassen.
Ruime tijd wordt genomen om de carrosserie te beschermen tegen uitwendige factoren. Dit gebeurt door het aanbrengen van een hoogwaardige en blijvende glans.
De velgen worden in nieuwstaat gebracht, en de ramen worden grondig gepoetst.
Ook reiniging en ontsmetting van het interieur, en voeden van leder staat op onze lijstje.

Wie kan bij ons terecht?

Iedereen is welkom bij Glince!
Of je nu een kleine personenwagen hebt, een firmawagen, oldtimer, sportwagen of bestelwagen. Wij voorzien elke wagen met een portie glans!
Ook voor elk budget hebben wij een formule, neem daarom contact op met ons voor een formule op maat!
Kan je je wagen bij ons niet achterlaten, geen probleem, wij kunnen hem ook voor je ophalen.

Waarom Glince?

Glince zorgt ervoor dat de lak van je wagen weer tip-top staat, en dat hij beschermd is tegen de elementen. Een mooie wagen doet je wagen terug stralen, en zo lijkt hij als nieuw. Je zal versteld staan van hoe je lak terug kan glanzen.
Bekijk dus ook onze formule waarin we je wagen perfect zetten voor verkoop, hij zal sneller verkocht zijn, en je zal er een aanzienlijk aantal euro’s meer kunnen voor vragen.

Welke producten?

Glince werkt met professionele producten, maar is niet gelinkt aan één bepaald merk. Het resultaat is wat telt, en daardoor wordt er gewerkt met producten die uit onze ervaring het beste lijken voor de job.
Enkel merken die we gebruiken zijn 3M, Chemical Guys, Poorboys, Swissvax, Meguiar’s, Autobrite, Carpro …
Op aanvraag kan wel altijd met een lijn van producten gewerkt worden.

Kijk hier welke Glince formule bij jou past!

De prijs van je wagen hangt af van de staat waarin hij zich bevindt. Niemand wil een wagen kopen die er niet goed onderhouden uitziet.Met de Shine & Sell formule zorgen we ervoor dat je wagen eruit ziet alsof hij net uit de showroom is gerold Je zal zelfs je prijs wat hoger kunnen zetten dan dat je gepland had. Een glimmende wagen verkoopt nu eenmaal makkelijker.

Na de poetsbeurt is het belangrijk om snel foto’s te nemen, en dat doen wij voor jou. Zo ben je helemaal vertrokken om tot een snelle verkoop over te gaan. Als je hem nog wilt verkopen tenminste…

De wagen krijgt een grondige wasbeurt waarna de lak handmatig wordt gereinigd van alle restjes vuil, insecten, hars, ….Nadien worden krasjes onder de loep genomen en behandeld. Bovenop zetten wij de wagen in een langdurige wax die uw carrosserie en velgen zal beschermen tegen alle factoren van buitenaf.

Je velgen worden eens grondig onder handen genomen zodat remstof en hardnekkig vuil wordt opgelost, en ze terug glimmen als nooit voordien. Tot slot worden plastic onderdelen gevoed en eventueel chroom onderdelen opgepoetst.

Een grondige wasbeurt met een hardnekkig schuim weekt het vuil los van de lak, waarna we de klei ter hand nemen om de rest van oneffenheden te verwijderen. Zo staat de deur open om oorspronkelijke glans terug tot leven te brengen.Die glans wordt tevoorschijn gebracht door het polieren in verschillende stappen. Matte vlekken, krasjes en andere defecten verdwijnen stap per stap, tot de ultieme glans verschijnt.

Om deze glans zolang mogelijk te behouden, en bescherming te bieden aan alle factoren die je lakwerk kunnen beïnvloeden achteraf, wordt een duurzame wax aangebracht.

Niet alleen aan het lakwerk wordt grondig gepoetst, maar ook het interieur krijgt extra aandacht. Reiniging, voeden van je leder, impregneren van plastic onderdelen, … Dit resulteert allemaal in een perfect afgeleverd totaalplaatje, je wagen zal onherkenbaar stralen!

Om perfectie te halen moet je soms uit de box denken, en dan kan je soms niet kiezen uit standaardformules. Elke wagen is anders, en heeft een ander verleden. Dus heeft elke lak, een andere oplossing.

In deze formule ondergaat eerst een volledige inspectie van het lakwerk en interieur. Op basis daarvan stellen wij de producten samen speciaal ontworpen voor het kleur, type leder, … Enkele stappen worden herhaald en extra tussenstappen ingelast om een onevenaarbaar resultaat te bekomen. We werken met speciaal licht om er zeker van te zijn dat alle swirls, hologrammen worden geëlimineerd, zodat de ultieme reflectie zijn kop kan opsteken.

Elk kantje en hoekje van je wagen zal wordt onder de loepe genomen, wat uiteindelijk zal resulteren in een totaalplaatje van perfecte glans van je wagen.

Wel is het  aangewezen om eerst even langs te komen met de wagen alvorens wij een prijs bepalen.

Je (bedrijfs)wagen heeft een grondige poetsbeurt nodig, maar je kan hem geen dag of twee daagjes missen. Dan is deze formule perfect voor jou!

Bel ons, en we plannen het zo snel mogelijk in om je wagen eens vlug onder handen te nemen. Ook controleren wij je bandenspanning, vullen je ruitenwisservloeistof bij,… Je bent je wagen hooguit een twee uurtjes kwijt, en kan er weer voor een tijdje tegen.

Ook zijn bestelwagens uiteraard welkom voor de Quick Glince formule. Een mooie bestelwagen op de weg geeft een betere uitstraling van je bedrijf!

BACK